[10 pentru 2016] Numărătoarea inversă


De luni, 24 octombrie, intrăm oficial în numărătoarea inversă a săptămânilor rămase până la sfârșitul anului.

Și cum acest blog mă inspiră pe zi ce trece să scriu despre experiențele mele, m-am gândit ca anul acesta să îmi fac bilanțul într-un mod deosebit.

Așa că, în fiecare sâmbătă voi scrie o postare în care îmi voi alege câte o temă despre care voi scrie atâtea liniuțe câte săptămâni îmi mai rămân din 2016. Spre exemplu, sâmbăta viitoare veți putea citi : Săptămâna n°10: cele mai frumoase 10 momente din 2016.

Asta nu înseamnă că în aceste două luni și jumătate nu mă voi bucura de fiecare clipă și că noile amintiri vor rămâne suspendate. Nu. Deloc. Ci doar că îmi dau încă o șansă, ca, în săptămânile ce urmează, să profit de restul anului și să îmi pun ordine în ce îmi propusesem în ianuare, să rezolv ce cred că mai pot rezolva, să trasez deja obiectivele pentru 2017. Și nu pentru că vezi doamne ce organizată și tipicară sunt eu. Ci pentru că vreau să găsesc semnificația anului ce se încheie, să îi pot mulțumi pe deplin când ne vom despărți, să îl cert și să mă cert pentru când nu ne-am înțeles și să lucrăm împreună, pe viitor, mai bine. Eu și timpul.

Ei, dacă vă interesează bilanțul meu personal și felul în care am făcut față provocărilor și binecuvântărilor trăite, atunci puteți să vă abonați direct pe blog pentru lectura săptămânală.

Cred că o să iasă ceva frumos, sper să nu rămân în pană de idei, dar, la câți oameni frumoși am în jur, imposibil să nu mă inspire cineva o săptămână întreagă. 

Pornesc în această provocare mai degrabă cu un zambet larg decât cu teamă.

Cu drag,
Iulia

Etichete: , , ,

Atenție: O